Articole > Iunie 2009

Reclama la o bautura…

“Stii pe vecinul ala pe care il terminai cu muzica toata ziua?” … “De cum poti pleca la mare sa-i termini pe toti care-i prinzi pe acolo!”

, , , ,

Claxonul si soferul

Claxonul este ‘pastila de cap’ a soferului impotriva toti celor ‘rai care provoaca stresul lui zilnic si sunt de vina … cam toti de fapt .. am uitat si nesuferiti … si urati in plus la toate’ … Noroc cu claxonul ca altfel ar fi nevoiti sa-i calce … :snake_ee:

P.S. Utilizarea claxonului dupa preferinta se poate de condimentat folosind cuvinte ‘picante’, clarifica starea de spirit si mascheaza frustrarile.

, , , ,

Frustratii, smecherii si prostii

O intrebare de baraj … din care categorie sunt mai multi: frustrati, smecheri sau prosti :devil_tb: ?

, , ,

Gripa porcina

Gripa porcina, gripa aviara … probabil mai urmeaza si gripa lu’ peste :) … de unde apar ele? Sunt o evoluţie naturală sau sunt create de mâini criminale? Dacă este o gripă porcină, de ce se transmite si de la o persoana la alta? Nu trebuia să poată fi luată doar de la porci? Se pare ca virusul de gripă este cel mai uşor de mutat şi cineva are grija de lucrul acesta.

Ce zicţi de scenariul că cineva a creat special acest virus, pentru a face o groază de bani din vaccinări contra lui? Daca prin absurd e asa, unde naiba am ajuns ca societate? Merită noi oamenii simpli să fim trataţi aşa ca nişte ‘legume’?

Un reportaj foarte interesant poate fi vazut aici:

http://www.youtube.com/watch?v=RnSX_jS0STA

, ,

Vremea extremă, cine plăteşte?

Cine plăteşte pentru vremea extremă din ţară? Cine plăteşte pentru agricultura noastră distrusă din cauza vremii? Cine plăteşte şomerii creaţi din cauza asta? Cine plăteşte pentru sănătatea distrusă a oamenilor din cauza căldurii? Cine plăteşte pentru casele oamenilor distruse de manifestări meteorologie nemaivăzute pe la noi? Cine plăteşte pentru haosul care se crează în lumea asta? … Marile industrii poluatoare? Guvernele corupte şi ignorante? Defrişatorii de păduri? Mai avem nevoie de 4 miliarde de la Roşia Montană ca să ne plătim sicriurile şi să mai distrugem natura? … Toată tâmpenia asta cred că trebuie să se oprească! Toţi o s-o păţească la urmă, indiferent de bani … natura nu iartă pe nimeni şi nu caută de culoare.

, , , , , ,

Laba sapiens

Nu puteam sa nu dau o denumire pentru o anumita categorie sociala de asa-zisi barbati, care se agata de orice femeie care o vad pe strada, atat cu gesturi, cat si cu cele mai stupide vorbe pe care o minte proasta le poate inventa, mai ales daca este imbracata mai provocator. Am zis sa zic acestor ‘barbati’ … laba-sapiens

Lasati mana fratilor si fiti barbati, lasati ca sangele sa se duca in cap inapoi, poate activeaza din nou calitatile adevarate ale unui barbat: respectul, inteligenta, corectitudinea, curajul, etc…

, , , , ,

Noutăţi vechi…

Fiţi atenţi la ştirile de la TV de tipul … ‘astăzi în câteva ore se închide târgul (care deja a durat câteva zile) de nu ştiu ce‘. Care-i rostul unei asemenea ştiri, dacă oricum nu mai este de actualitate şi este inutilă :D . O concluzie ar fi … nu a plătit bani respectivul organizator … şi atunci întrebarea … la TV se dau doar ştiri plătite (mai sunt ştiri în care mor oameni sau despre sex, dar alea deja sunt ceva normal)? … dacă prin absurd ar fi aşa, care este credibilitatea acestor ştiri?

, , , , , ,

Aliment sănătos…

Cine ştie un aliment sănătos fără modificări genetice, pesticide, nitraţi, conservanţi, potenţiatori de aroma şi nu mai stiu ce minune care se vinde pe piaţa noastră?

, , , , ,

Imnul frustratului

Asa e viata, sunt frustrat,
De toti eu ma apuc,
Sa fac si lor o viata de rahat,
Sa vada cum o duc.

, ,