Căldura şi bunica…

Mi-am adus aminte de o întâmplare haioasă pe care mi-a povestit-o în liceu un coleg şi am zis s-o scriu:

… Era o zi călduroasă de vară şi colegul meu era în vizită la bunicii lui. În acea zi era treaz de dimineaţă tare, a fost cu bunicul la câmp să-l ajute. Venise la prânz acasă să mănânce ceva şi avea o sete de lup. A intrat în camera din spatele casei, unde soarele nu ajunge şi în horn dosit mai la răcoare a găsit un ulcior de lut. Setea era mare şi a dat ulciorul peste cap din două înghiţituri. Se simţea iarăşi om.

Mai spre seară, o vede pe bunica, care căuta ceva prin casă şi nu găsea. Se apropie de el şi îl întreabă unde este ulciorul ei pentru scuipat noaptea că nu-l mai găsea.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Lături sociale
  Trăim într-o groapă cu lături care ne acoperă până peste cap şi unica metodă de a inhala aer este să înghiţim cantitatea de lături care ne acoperă.
 • Prostituata Ana
  Sunt prostituata Ana, Pe centură eu lucrez, Sug eu la băieţi banana, Si pe burtă îi masez. Nu-mi chiar place meseria, Noaptea să dorm nu prea pot, Spatele îl ea curentul, Şi mă doare peste tot. Ce să-i fac cu viaţa asta, Viaţa nu-i
 • Dieta rapida
  Orice femeie care fuge dupa o dieta rapida de tipul, “slabesti 2 kg in 2 zile” sau poate de ce nu “1o kilograme intr-o zi” (la asta am glumit, nu exista asa ceva ),
 • Am slabit miraculos … si nu chiar
  Bineinteles ca disperarea in vanzarea de pastilelor de slabit trebuia sa atinga si un prag alpenibilitatii. Sunt satul de vedete, care ‘peste noapte’ au slabit ‘miraculos’ prin nu stiu ce dieta falsa si un pumn
 • Iarna stării sociale
  Vântul suflă prin cămare, Buzunarele sunt goale, Întreţinerea e mare, Toţi ne încălzim la soare. Vine iarna încet agale, Peste toamna tristă sare, Ce ne facem fără de mâncare? Ce ne facem fără soare?


Nu sunt comentarii pentru "Căldura şi bunica…"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii