Cum să-l amăgeşti pe Googol?

Cum să-l amăgeşti pe Googol? … Nicicum :tongue1_tb:,  are o armată de editori care printr-un sitem care ei îi zic ‘penalizare’ pot să dea jos sau sa poziţioneze sus în lista de rezultate pe oricine vor ei, aşa că succes şi vedeţi voi ce gasiţi prin rezultate.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Căldura şi bunica…
  Mi-am adus aminte de o întâmplare haioasă pe care mi-a povestit-o în liceu un coleg şi am zis s-o scriu: … Era o zi călduroasă de vară şi colegul meu era în vizită la bunicii lui.
 • Banc cu femei si masini
  De ce bărbaţii cu maşini BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre rânduri… Be My Wife!
 • Vina
  Dacă ceva nu merge bine, de vină e pozitia constelaţiilor in univers, poziţia planetelor în sistemul solar, horoscopul pe ziua de azi, vecinul care a reuşit ceva şi ceva de pe la biserică.
 • Un pont pentru un pensionar care se plictiseşte
  Dacă eşti pensionar la oraş (unul din ei care se încadrează în următorul profil) şi te plictiseşti acasă, televizorul nu te mai satisface, femeia de lângă tine parcă ai mai văzut-o pe undeva, i-aţi văzut
 • “Tragerile” la sorti de pe net…
  Am vazut ultima moda in domeniul Internet-ului: “faci nu stiu ce prostie, care le trebuie lu’ aia cu site-ul, ca sa-si rezolve ei problemele lor si ei iti promit ca poti castiga nu stiu ce


Nu sunt comentarii pentru "Cum să-l amăgeşti pe Googol?"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii