Cum să-l amăgeşti pe Googol?

Cum să-l amăgeşti pe Googol? … Nicicum :tongue1_tb:,  are o armată de editori care printr-un sitem care ei îi zic ‘penalizare’ pot să dea jos sau sa poziţioneze sus în lista de rezultate pe oricine vor ei, aşa că succes şi vedeţi voi ce gasiţi prin rezultate.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Trilurile barbatesti…
  Nu am putut sa nu observ in ultima vreme un comportament oarecum bizar pentru mine ca barbat si anume cantatul ‘din senin’ prin locurile publice, si in special ma refer la barbati. De obicei genul
 • Căldura şi bunica…
  Mi-am adus aminte de o întâmplare haioasă pe care mi-a povestit-o în liceu un coleg şi am zis s-o scriu: … Era o zi călduroasă de vară şi colegul meu era în vizită la bunicii lui.
 • Banc cu femei si masini
  De ce bărbaţii cu maşini BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre rânduri… Be My Wife!
 • Vina
  Dacă ceva nu merge bine, de vină e pozitia constelaţiilor in univers, poziţia planetelor în sistemul solar, horoscopul pe ziua de azi, vecinul care a reuşit ceva şi ceva de pe la biserică.
 • Femei sexy
  Orice nu ati spune, dar se pare ca in vremurile de fata (cel putin noi romanii ) nu ducem lipsa de femei sexy. Este destul sa te duci intr-un club, sa te uiti prin


Nu sunt comentarii pentru "Cum să-l amăgeşti pe Googol?"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii