Shaworma

Cu totii stiti gustul de shaworma, cat de buna la gust poate fi (pentru cei care prefera acest tip de alimente fast-food). Nimic nu se compara cu o shaworma proaspata, cumparata de la shawormeria de la coltul strazii, cu oameni draguti, care iti zambesc si sunt veseli.

Dar oare care va din noi si-a pus problema ce poate insemna o shaworma in viata reala si nu doar conceptual. Am zis partea buna, ca-i apetisanta si gustoasa, ca oamenii sunt veseli, dar care-i partea rea.

Pa m-a lovit pe mine intr-o zi, cand accidental am vrut sa fiu si eu mai atent, de unde si o sa reformulez descrierea despre shaworma.

Nimic nu se compara cu o shaworma, luata de la taraba din coltul strazii, la care lucreaza persoanele cele mai ieftin platite, care-ti strang cu mainele nespalate o shaworma cu cartofi la punga, prajiti in ulei de masina vechi de o luna si carne de pui cu tot cu piele, cea mai ieftina, cu potentiatori de aroma, cu salate facute in spate de o femeie grasa sau un barbat care transpira. Si cel care ti-a strans shaworma si vrea sa ti-o dea la pachet, dar naravasa de punga nu vrea sa se desfaca, scuipa pe degete rapid, o desface si tot cu acelasi maini ti-o pune in punga… pregatit sa faca inca o shaworma.

Daca  stau sa ma gandesc, de nu ma duc pur si simplu sa pup pe ala care-mi face shaworma, pe femeia grasa sau barbatul transpirat din spate si pe urma sa ma duc sa ma arunc de pe un pod, ca oricum pana la urma ori potentiatorii de aroma, ori uleiul cancerigen o sa ma omoare.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Hot
  De un individ ar vrea sa fie hot? Un individ ar vrea sa fie hot, pentru ca in felul acesta nu ar trebui sa invete nimic, nu ar trebui sa munceasca mai nimic, nu ar trebui
 • Dopajul in sport
  S-au schimbat demult vremurile in care un om de la o competitie era o forta a naturii in sine, acum toata lumea foloseste “tehnologii” moderne, pentru a caastiga o competitie. O vina probabil o are
 • Interlopii…
  Stăteam şi mă gândeam, cine sunt interlopii aştia … îi vedem pe la TV ca au mai făcut o crimă sau un furt, se mai sparg în figuri pe nu ştiu unde … recent au
 • Votarea in Moldova s-a terminat, unde-i schema?
  S-a terminat votarea în Republica Moldova şi totul pare liniştit, unii sunt fericiţi că opoziţia a câştigat, alţii ştiind precedentele dinainte mai puţin, dar este linişte … toţi stau şi aşteaptă rezultatul final, care nu
 • Dot ro
  Pe dot ro sunt tare mare, Eu blog mi-am tras, Vreau maşină în parcare, Şi poate un ceas. Aş mai vrea şi casă mare, Nu am încotro, Mai rămâne-o întrebare, Ce este dot ro?


Nu sunt comentarii pentru "Shaworma"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii