Gata, nu mai pot! Nu mai vreau vacanţă!

În sfârşit am terminat “mica” mea vacanţă. Am mâncat şi am ciiiiinstit toată ziua fără să fac nimic câteva săptămâni. Era un studiu (nu ştiu dacă e corect) în care se zicea câ în 2 săptămâni de chef şi pierdere de timp (am evitat cuvântul frecat menta) îţi pierzi vreo 10 puncte din IQ. Cine ştie, aşa o fi … scriu în continuare pe acest blog :jittery_tb: .

Am fost cu un prieten bun de al meu la părinţi şi cred că în afară de somn, mâncare şi vin (la masă, la grătar, în beci la gura butoiului, … nici nu mai ştiu încă pe unde) nu cred că am mai făcut altceva. Cel mai mare “stres intelectual” a fost un joc de cărţi. Prietenul meu m-a învăţat “Şeptică“, iar eu l-am învăţat “Durak” (din rusă – prost), poate o să descriu acest joc în viitor.

Oricum, nu mai pot de la atâta “pauză” intelectuală, vreau să mai fac ceva (la ce te poate duce vinul) … m-am săturat de chefuri (cel puţin o vreme :) ) aşa că o să încep să scriu din nou pe micul meu blog, cine ştie poate chiar cineva din voi mi-a simţit lipsa :happy_tb:

Un an nou frumos şi plin de linişte sufletească pentru toţi!

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , , , , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Dot ro
  Pe dot ro sunt tare mare, Eu blog mi-am tras, Vreau maşină în parcare, Şi poate un ceas. Aş mai vrea şi casă mare, Nu am încotro, Mai rămâne-o întrebare, Ce este dot ro?
 • Record Guinness Book cu cei mai mulţi Moş Crăciuni
  Nu o sa fie o aberaţie, o să fie o felicitare de data asta Vreau să felicit iniţiativa si pe toţi cei participanţi la această manifestare cu doborâre de record mondial Guinness Book în Bucureşti
 • Aberaţie electorală
  Democraţia este un lucru foarte frumos şi mă bucur că avem ocazia să alegem, dar oare pe cine reprezintă un partid care a câştigat să zicem cu 30% din un total de aproximativ 30% din
 • Dispri mini
  O sî scriu şi eu cheva aichi, vreau sî vă povistesc despre mini. Sînt un om simplu şi vreu sî scriu scheva la pisi. Îni plaschi foarti mult sî apăs pi tasti … bajhi tasta,
 • Noul joc
  În spiritul acestui blog, adică cu aberaţii, stăteam şi mă gândeam la un joc (nu-l încercaţi acasă) care să poată fi distractiv, aberant de distractiv sau aberant pur şi simplu, important e să fie joc.


Nu sunt comentarii pentru "Gata, nu mai pot! Nu mai vreau vacanţă!"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii