“Tragerile” la sorti de pe net…

Am vazut ultima moda in domeniul Internet-ului: “faci nu stiu ce prostie, care le trebuie lu’ aia cu site-ul, ca sa-si rezolve ei problemele lor si ei iti promit ca poti castiga nu stiu ce minune printr-o tragere la sorti”.

Sa stiti ca toate anunturile alea arata bine, au desene frumoase, promit lucruri multe … a mai ramas un lucru simplu: “le faci treaba lor si totul o sa fie bine ;) “.

Pana acum pare totul foarte frumos, dar unde poate aparea latura mai putin frumoasa a lucrurilor?

 • Cine monitorizeaza extragerile?
 • De unde stiti ca rezultatele finale vor fi corecte?
 • Cati din utilizatori stiu, ca majoritatea  se incriu nu la “marea extragere”, ci mai degraba la “marea pierdere”, pentru ca doar cativa vor castiga vreun premiu.
 • Cati dintre voi stiti ca, “marele castigator” este site-ul si partenerii lui si nu utilizatorii naivi care viseaza la premii.

Va doresc distractie placuta :) … dar va recomand sa aveti grija ce faceti la inceput, decat sa va prindeti, ca ati muncit ca fraierii si sa va plangeti la urma.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Blog de haită
  Incercati sa va duceti sa comentati pe un “blog mai rasarit” si sa va spuneti parerea sincera despre vreun articol, care de obicei promoveaza vreun produs sau serviciu, bineinteles ca nu in forma vizibila la
 • Afacere de viitor…
  Una dintre cele mai tari afaceri în ziua de azi este să faci imobiliare. Prinzi fraieri, de obicei oameni bătrâni care nu au pe nimeni, de preferat să fie mai pe lângă centru şi îi
 • Reclame pe site
  Dacă tot faci un site pentru reclame, de ce să mai scrii conţinut pe el?
 • Pulitician
  Nu mi-am propus să vorbesc urât pe acest blog, dar situaţia mondială critică şi de tot rahatul în care a ajuns omul simplu din cauza acestor indivizi mă obligă … mă obligă să inventez un
 • Blugii si timpul
  Nu ştiu cine a inventat prima pereche de blugi, dar impactul pe care l-au avut în lumea modei a fost imens. În ziua de azi aproape toată lumea poartă blugi, fie că e vorba de


Nu sunt comentarii pentru "“Tragerile” la sorti de pe net…"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii