Blog aberaţii > Aberaţii sociale

Eu despre criza

Toata lumea vorbeste despre criza, criza la magazin, criza acasa, fac curatenie in casa pe criza, stau la o bere pe criza, mulg vaca pe criza, duc oile la pascut pe criza, ma masturbez pe criza (ce-i drept pe asta inca nu am vazut-o), din astea …  si asa cum este “trendu” trebuie sa spun si eu ceva, ca de … sa fiu in pas cu “moda”.

Tocmai am realizat ca sunt expert in criza. Blogul asta este de vreo doi ani in criza si totusi rezista, chiar are si utilizatori si inca nu am pus nici o poza cu femei goale :) .

Acum o sa emit si o ipoteza despre criza in stilul blog-ului, asa ca trebuie sa va tineti bine (pe scaun).

Criza este ca sexul anal, cu cat te impotrivesti mai mult, cu atat doare mai tare“.

Cred ca imediat dupa aceasta fraza, merita sa specific ca sunt “normal” (cat de uman se poate), ca sa nu ma bagati in nu stiu ce categorie si/sau trimiteti mesaje matrimoniale :) .

, , , ,

Eu, prietena si capitalismul

Mergeam pe drum cu prietena mea si la un moment dat, se lauda:
- Mai am sa-mi rezolv problema legata de curatarea tenului pe fata si o sa arat excelent
La care eu, in gluma:
- Mai ai putin si poti sa te duci la ‘milionari’
Ea i-mi raspunde intr-un hohote:
- Eu am sperat mult sa devii tu!

Dupa dimensiunea blog-ului asta, referitor la sanse, trageti voi singuri concluziile :)

, , , ,

Preocupare moderna

Ultimul racnet de preocupare moderna. Cu mintea mea bolnava (presupun), stateam si ma gandeam: “Oare in perioada de imperechere, pentru cainii masculi tinuti in casa, care sunt in calduri, in cazul in care nu ai nici o catelusa pentru ei “la indemana” … trebuie sa le faci labuta sau se descurca singur cu mobila, hainele si tot ce prinde pe acolo?”

, , , ,

Suplimente pentru fitness

Daca cineva nu ia suplimente pentru fitness (culturism), risca sa nu faca muschi mari pentru femei … sa inteleaga pe bune de ce nu-l plac femeile … sa nu se ingrase … sa nu devina dependent de ele … sa manance sanatos … sa nu cheltuie bani aiurea … sa nu consume produse agricole romanesti … sa creasca agricultura romaneasca … sa nu aiba probleme cu inima de la hormoni si steroizi … sa nu afle niciodata compozitia suplimentelor pe pielea lui …

Luati suplimente, ca sa nu riscati :) !

, , , ,

Vitamine

… “trebuie sa iau un curs de (pastile) vitamine ca sa ma simt mai sanatos”

,

De ce nu se comenteaza?

De ce nu se comenteaza nimeni pe blogul acesta? … pentru ca nimeni nu vrea s-o faca fara un link si alti blogeri prieteni cu care sa facem “schimb” de comentarii nu am :) … am uitat … nu dau nici bani si nici premii.

, , ,

Presedinte

Presedinte, este omul care este nevoit sa recite promisiunile altora :) .

, ,

Frustratul

Nu este nimic mai hazliu, decat frustratul prins intre vointa nejustificata, incapacitate si imposibilitate :) .

, , ,

Statul si turismul

Statul in momentele de criza are o forma foate interesanta de a incuraja turismul in tara noastra … pe furnizorii de servicii in turism ii termina cu impozite intr-o economie pe moarte si pe cetateni ii termina cu somaj din abundenta si saracie. O sa fie o vara pe cinste :) !

, , ,

Inventivitatea romanilor

Un caz din categoria “inventivitatea romanilor”

, ,

Pagina 1 din total 41234»
prev posts