Blog aberaţii > Aberatii Republica Moldova

Votarea in Moldova s-a terminat, unde-i schema?

S-a terminat votarea în Republica Moldova şi totul pare liniştit, unii sunt fericiţi că opoziţia a câştigat, alţii ştiind precedentele dinainte mai puţin, dar este linişte … toţi stau şi aşteaptă rezultatul final, care nu ştiu de ce se lasă aşteptat şi se învârte suspicios de aproape în jurul sumei magice de 61 de voturi pentru a alege preşedintele.

Toţi sunt nedumeriţi şi nici nu ştiu să fie veseli, să fie trişti sau să fie suspecţi. Au schimbat ceva? A rămas la fel? Nimeni încă nu ştie. S-ar bucura toţi de victoria opoziţiei, dar coincidenţa că Partidul Democrat al lui Marian Lupu, care dintr-odata nu mai ţine cu PCRM şi care zice că de acum a îmbrăcat haine noi şi curate şi vrea să fie la modă şi cuminte este asemănătoare suspect de mult cu zicala în care lupul păzeşte oile.

Este trist ca tânăr, să ajungi să-ţi depindă viitorul de decizia unor pensionari nevinovaţi prinşi între sărăcia din prezent şi nostalgiile trecutului după un partid la care doar numele a mai rămas şi nimic mai mult.

Să fi fost maşinăria de amăgit şi manipulat oameni mai inteligentă de data asta şi să fi divizat voturile fraudate între PCRM şi PD-ul lui Marian Lupu în aşa fel încât nimeni să nu se mai prindă unde a fost şmecheria? Dacă totul a fost şi intenţiona să fie corect, de ce au expulzat observatorii la alegeri? De ce atâtea măsuri de securitate? De ce atâtea legi încălcate? Ceva nu miroase a bine aici, ceva este la mijloc … ce să fie oare? … liniştea înainte de furtună sau adierea resemnării?

, , , , , , , , ,