Blog aberaţii > Aberatii online

Blog de haită

Incercati sa va duceti sa comentati pe un “blog mai rasarit” si sa va spuneti parerea sincera despre vreun articol, care de obicei promoveaza vreun produs sau serviciu, bineinteles ca nu in forma vizibila la care va asteptati :) … o sa va treziti cu o natiune intreaga care te face prost, imbecil si cretin … si atunci in toata “prostia, imbecilitatea si cretinatatea” ta, indusa de “vizitatorii” de acolo, stai si te gandesti … sa fi fost toata Romania impotriva ta sau doar cativa “parteneri”, care incearca sa “bage pe gat” tie si la restul o idee … sau ce mai au ei pe acolo :ponder_tb:

, , , ,

De ce nu se comenteaza?

De ce nu se comenteaza nimeni pe blogul acesta? … pentru ca nimeni nu vrea s-o faca fara un link si alti blogeri prieteni cu care sa facem “schimb” de comentarii nu am :) … am uitat … nu dau nici bani si nici premii.

, , ,

Bannere si afisare

Pana acum aveam hotie la colt de strada, nu erai putin atent la buzunar si “pac!” te rezolvau baietii in coada de la casa de bilete, in RATB-ul un pic mai scump decat platina, in coada de la magazin sau pur si simplu, din lipsa de imaginatie iti dadeau cu ceva in cap, ca sa-ti ia portofelul si banii si sa te si mai violeze, ca sa inveti minte sa nu mai fii prost data viitoare … auzi nene, luai o lectie de viata ;) … nu mai esti fraier/fraiera dupa … cica ai invatat lectia vietii si justitiarii mult prea inteligenti s-au decis sa-ti arate calea in viata.

Ei, treaba asta cu “fundul”, ma scuzati cu “capul” (dar nu ala de pe umeri) s-a cam mutat prin online. Se pare ca unii au crezut ca pot fi “Ainstain” si credeau ca pot sa se apropie cu bilutile prea tare de soare fara ca sa-si friga firele de par si sa miroase a banala gaina fripta. Probabil v-ati intrebat pana acum, oare ce naiba vrea sa spuna asta? …. bine :) , va spun partea simpla, se pare ca partea aia cu hotia s-a mutat in online si astia declara ca afiseaza bannere mai mult decat in realitate … de ce? … pentru ca se plateste pe mia de afisari si daca ai mai multe “mii”, iai banu’ mai gros … dar in online macar poti sa dormi linistit, iti iau banu’, dar n-au cum sa ti-o bage, asa ca partea dorsala este in siguranta cat timp nu deschizi gura.

, , , ,

Retete…

Am dat si eu o cautare sa gasesc cateva retete pe net, ca de’, se apropie Craciunul si poate incerc sa gatesc ceva nou si gustos, asa ca sa ma mai rasfat macar din cand in cand, in plus am si pretextul perfect.

Sa vedeti faza … am ramas stupefiat sa gasesc aceleasi retete pe majoritatea site-urilor, dar stati ca acus vine partea cea mai distractiva, aberatia cea mai mare era ca majoritatea se acuzau unii pe altii ca au copiat unul de la celalalt, fara ca vreo unul sa detina efectiv o reteta, un fel de “Rade harbu de oala sparta” :) .

Banuiesc ca s-a cam inventat tot ce se putea in materie de retete, omul mananca de cand a aparut pe Pamant si cu exceptia patentelor si articolelor copiate prin Copy/Paste, care sunt protejate de legea dreptului de autor si nu este bine, nu inteleg de ce cineva ar pretinde ca o reteta este al lui si nu este a tuturor oamenilor?

Sunt curios, oare cine revendica pentru el reteta mamaligii noastre :) ?

, , , , ,