Blog aberaţii > Aberatii motociclete

Moticiclistii si noi restul…

Nu rareori am vazut motociclitii cum se plang ca nu le sunt acordate spatii speciale, nu sunt respectati in trafic, nu li se ofera conditii, etc. Lucrul pe care nu l-au inteles o parte din ei este altul, inainte de a cere ceva de la societate, trebuie sa oferi ceva societatii in schimb.

Din experienta mea, ofera lucruri, dar de multe ori nu chiar placute pentru mine sau chiar trecatori: m-am plictisit de intrecerile lor la semafor, m-am plictisit sa-mi tureze motorul la spatele meu si sa ma streseze, m-am plictisit sa se strecoare prin trafic, de parca pentru ei nu exista reguli de circulatie si benzi, m-am plictisit  sa tulbure linistea, de parca motoarele alea nu se pot face si mai silentioase (probabil ar trebui impusa o norma de zgomot).

Nu am nimic in special cu tipii care includ in optiunile lor si “altceva nou”, dar o sa-i am si mai aproape de suflet, atunci cand o sa inceapa si ei sa respecte pe mine si pe ceilalti din jur, cand o sa se organizeze corect, cand o sa aiba o atitudine corecta. Lucrul cel mai important, care trebuie sa-l inteleaga, este ca o atitudine pozitiva in legatura cu ei se castiga si nu se cere.

, , , ,