Articole > Decembrie 2009

La Multi Ani!

Stimati iubitori si fani ai acestui blog, BlogAberatii.ro a facut putin peste un an. Va promitem sa va distram in felul nostru in continuare si sa fim si mai buni in anul care vine.

Cu ocazia venirii Noului An 2010, pentru toti cei care ne urmaresc si ne iubesc va dorim un an frumos, plin de indepliniri, cu multa sanatate, cu mai multa dragoste in familie, cu mai mult ajutor de la cei din jur si cu o viata mai usoara.

La Multi Ani!

Felicitare: Primiti colindatorii? (slabuta#37)

, , , ,

Sa aveti un Craciun Fericit!

Steaua sfanta de Craciun sa va lumineze sufletele si viata. Va urez fericire, sanatate si impliniri!

, , ,

Apocalipsa si stirile

A inceput apocalipsa, oamenii mor si se ucid intre ei, criminalitatea a ajuns la cote alarmante, accidentele rutiere se intampla in lant, nu stiu care a batut un record sarind in cap … s-a inceput prezentarea stirilor.

, , , ,

Retete…

Am dat si eu o cautare sa gasesc cateva retete pe net, ca de’, se apropie Craciunul si poate incerc sa gatesc ceva nou si gustos, asa ca sa ma mai rasfat macar din cand in cand, in plus am si pretextul perfect.

Sa vedeti faza … am ramas stupefiat sa gasesc aceleasi retete pe majoritatea site-urilor, dar stati ca acus vine partea cea mai distractiva, aberatia cea mai mare era ca majoritatea se acuzau unii pe altii ca au copiat unul de la celalalt, fara ca vreo unul sa detina efectiv o reteta, un fel de “Rade harbu de oala sparta” :) .

Banuiesc ca s-a cam inventat tot ce se putea in materie de retete, omul mananca de cand a aparut pe Pamant si cu exceptia patentelor si articolelor copiate prin Copy/Paste, care sunt protejate de legea dreptului de autor si nu este bine, nu inteleg de ce cineva ar pretinde ca o reteta este al lui si nu este a tuturor oamenilor?

Sunt curios, oare cine revendica pentru el reteta mamaligii noastre :) ?

, , , , ,

Zapada

Zapada lin acopera copacii,
Pe carosabil gheata se formeaza,
Pe toti soferii ii apuca dracii,
Si cu masinile danseaza.

, , , ,

Ghici ‘cola’ ce-i…

Ce este lichidul de culoare intunecata, dulce la gust, plin de chimicate si care provoaca dependenta de 1 litru in medie pe zi? … ghici ‘cola’ ce-i ;)

, , , , ,

Pastile de slabit

Am luat pastile de slabit,
Bani multi eu am cheltuit,
De slabit, o luna mi-a iesit,
Dar tot la dieta-am revenit.

, ,

Am slabit miraculos … si nu chiar

Bineinteles ca disperarea in vanzarea de pastilelor de slabit trebuia sa atinga si un prag alpenibilitatii. Sunt satul de vedete, care ‘peste noapte’ au slabit ‘miraculos’ prin nu stiu ce dieta falsa si un pumn de pastile, ca s-o vei pe acea dieta dupa un an ca este de doua ori mai mare decat la inceputul dietei minune.

Dar pentru sanatatea bietelor femei care au platit bani pentru o speranta de slabit si s-au intoxicat cu chimicatele ale, care am mai auzit ca pot da si dependenta cine raspunde? Pot trai cu acest lucru pe constiinta?

, , , , ,

Prostia in politica

Politica in ultima vreme devenise o mare prostie, prin toate lucrurile pe care le vedeam peste tot, dar acum a inceput sa deranjeze si firele de par din capurile oamenilor … tara trebuie scoasa din criza, dar oamenii politici duc o batalie intre ei, mult prea departe de problemele noastre … luati o pauza dragi politicieni si ganditi-va ce faceti!

, , , ,

Va felicit dragi romani!

Va felicit dragi romani!

Va doresc viata lunga si propera, va doresc mandrie si uniune, va doresc inteligenta in momentele grele, va doresc respectul care vi se cuvine, va doresc tara care vi se cuvine, va doresc conducatorii care vi se cuvin, va doresc o viata mai buna, va doresc sa nu uitati niciodata de frumosul, curajosul si exceptionalul neam romanesc!