Articole > Martie 2009

Controlul sanatate populatie

Citeam pe undeva o statistica, cum ca în Bucureşti fiecare a cincea persoana are o formă de hepatită. Cum se putea să ajungem în acest stadiu? Cine se ocupă de sănătatea populaţiei? Unde sunt programele de protecţie socială pentru care plătim impozite şi aşa mari? … un adevărat eşec al clasei politice ar fi să creeze cea mai bolnavă şi nefericită perioadă a istoriei noastre ca naţiune în contextul în care nivelul tehnologic nu mai este ca acel de acum câteva sute de ani şu posibilitâţile sunt mai mari … sau nu?!?

, ,

Război şi onoare

Nu există nici o onoare în a omorâ oameni nevinovaţi indiferent care ar fi scopul … omorârea unui om este o crimă!

, ,

Reclama la o bautura recoritoare…

Nu m-am putut abţine să nu mor de râs de la o nouă reclama la băutură răcoritoare. În această reclamă 2 limbi cu picioare fac mişto de un ochi cu picioare cum că nu poate să guste acea băutură. Cel mai tare m-a distrat sinceritatea, şi anume ce rămâne din acele persoane care consumă acest tip de băuturi :devil_tb:

, , ,

Juramantul de investire in funcţie…

Funcţionarii publici importanţi la investire în funcţie citesc si sunt de acord cu un jurământ în care se obligă să respecte şi să urmeze anumite principii şi să respecte anumite valori. Oare câţi din ei au încălcat aceste jurămînte? Care este pedeaspa dacă ai încălcat un jurământ?

, ,