Ferice de masina mea…

Ma bucur foarte mult ca au trecut “murdaria” si “baltile” iernii din oras, ma bucur ca a trecut “calvarul murdar din trafic” si nu mai particip la “balul murdar” al masinilor pline de mizerie, accidente si zgaraieturi. Toti paream niste actori, care joaca rolul unui inotator batran si obosit prin baltile oferite cu placere plina de neputinta de administratia orasului si cei de la administratia drumurilor. Le multumesc ca m-au lasat sa joc acest rol, dar le aduc la cunostinta ca nu mi-a placut deloc.

A aparut in sfarsit soarele si in timp ce merg cu masina pe drumul meu pana la munte sau pana la una din locatiile pe care o stiu doar eu :) , pot sa-mi deschid geamul, sa las vantul sa-mi treaca prin par, sa ma bucur in liniste sub mangaierea soarelui si a aerului proaspat de primavara de calatoria pe care o asteptam ceva timp.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Căldura şi bunica…
  Mi-am adus aminte de o întâmplare haioasă pe care mi-a povestit-o în liceu un coleg şi am zis s-o scriu: … Era o zi călduroasă de vară şi colegul meu era în vizită la bunicii lui.
 • Caricatura
  Mi-am facut caricatura, Cadou de Craciun, Vreau sa-mi vad si partea sura, Cat sunt de ‘nebun’.
 • Credit de nevoi personale
  Am vorbit pe chat azi cu un bun prieten de al meu Adi, care mi-a zis o faza tare din domeniul lui, care mi-a plăcut si am zis s-o scriu neapărat, este in ton cu
 • Eu, prietena si capitalismul
  Mergeam pe drum cu prietena mea si la un moment dat, se lauda: - Mai am sa-mi rezolv problema legata de curatarea tenului pe fata si o sa arat excelent La care eu, in gluma: - Mai ai
 • Reclame la TV
  Eu la tv stau şi mă uit, Reclame-mi sar în cale, În film îmi vine sa mă f*t, Şi să mănânc pârjoale. Juma’ de oră a trecut, Eu am mâncat pârjoala, Deja şi postul vreau să-l f*t, N-a mai plecat reclama.


Nu sunt comentarii pentru "Ferice de masina mea…"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii