Ferice de masina mea…

Ma bucur foarte mult ca au trecut “murdaria” si “baltile” iernii din oras, ma bucur ca a trecut “calvarul murdar din trafic” si nu mai particip la “balul murdar” al masinilor pline de mizerie, accidente si zgaraieturi. Toti paream niste actori, care joaca rolul unui inotator batran si obosit prin baltile oferite cu placere plina de neputinta de administratia orasului si cei de la administratia drumurilor. Le multumesc ca m-au lasat sa joc acest rol, dar le aduc la cunostinta ca nu mi-a placut deloc.

A aparut in sfarsit soarele si in timp ce merg cu masina pe drumul meu pana la munte sau pana la una din locatiile pe care o stiu doar eu :) , pot sa-mi deschid geamul, sa las vantul sa-mi treaca prin par, sa ma bucur in liniste sub mangaierea soarelui si a aerului proaspat de primavara de calatoria pe care o asteptam ceva timp.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Romania, economia si societatea
  Avem economia cea mai tare de pe glob, reformele duduie de randament, ieri valuta nationala, conform BNR a batut euro si dolarul … chiar si lira sterlina, pensiile in sfarsit au inceput sa ajunga pentru
 • La plimbare cu masina
  La plimbare ferches am iesit, In fuguri sa ma sparg cu masina, In copac pe drum eu m-am busit, De la zberaturi, urlat si “mana”.
 • Bannere si afisare
  Pana acum aveam hotie la colt de strada, nu erai putin atent la buzunar si “pac!” te rezolvau baietii in coada de la casa de bilete, in RATB-ul un pic mai scump decat platina, in
 • Căldura şi bunica…
  Mi-am adus aminte de o întâmplare haioasă pe care mi-a povestit-o în liceu un coleg şi am zis s-o scriu: … Era o zi călduroasă de vară şi colegul meu era în vizită la bunicii lui.
 • Penisul şi maşina
  - Este adevărat că cei cu maşini mari au penisuri mici? - Da, în cazul în care ai maşină mică sau deloc şi ai o prietenă care se tot uită după ele.


Nu sunt comentarii pentru "Ferice de masina mea…"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii