Crăciunul, colindătorii şi huliganii…

Crăciunul este poate una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului aşteptată cu drag atât de copii cât şi de cei adulţi, sărbătoarea cadourilor şi a bunei vestiri, al obiceiurilor frumoase şi al colindătorilor … dar se pare că este şi perioada profitorilor, golanilor şi huliganilor … cu intenţii murdare, sub pretextul unei sărbători frumoase umblă cu cerşitul şi vandalizarea lucrurilor care le stau în cale: uşi, interfoane, geamuri, decoraţiuni … tot ce prind şi le stă în calea lor, calea dintre tradiţie, buna raţiune şi propriile interese.

Poate mai mult succes ar avea daca s-ar comporta civilizat, dacă ar respecta tradiţia, dacă ar pune accent pe spiritul acestei sărbători, ar învăţa că se colindă în seara de Crăciun, atunci când se vesteşte naşterea pruncului Iisus şi nu pe la începutul lui decembrie, că atunci nu ştiu ce vestesc decât propria lor prezenţă.

Crăciunul este o sărbătoare în care oamenii dau şi nu iau … cealaltă se cheamă hoţie.

NasoalăMergeBunaTareBelea

, , , , , , ,

Mai citiţi şi alte aberaţii...

 • Administratorul de bloc şi Moş Crăciun
  Sunt admin de bloc de ani, Şi pe Moş Crăciun aştept cu drag, Î-mi aduce el mulţi bani, Tare îl iubesc eu pe moşneag. Moş Crăciun nu este singur, Trebuie un pic doar să-i insulţi, Domnu Pancu, Domnu Vifor … Locatari sunt
 • Muzica trance
  Sunt un mare fan al muzicii trance. Nu cred că poate fi considerată o artă în sensul tradiţional al cuvântului, cum era muzica clasică de exemplu, este un stil de muzică cu multă “teorie” la
 • Femei sexy
  Orice nu ati spune, dar se pare ca in vremurile de fata (cel putin noi romanii ) nu ducem lipsa de femei sexy. Este destul sa te duci intr-un club, sa te uiti prin
 • Limita dintre geniu şi nebun
  Limita dintre geniu şi nebun este subţire ca o foiţă de ţigară şi poate fi spartă rapid cu o simplă băgare de pix.
 • Record Guinness Book cu cei mai mulţi Moş Crăciuni
  Nu o sa fie o aberaţie, o să fie o felicitare de data asta Vreau să felicit iniţiativa si pe toţi cei participanţi la această manifestare cu doborâre de record mondial Guinness Book în Bucureşti


2 comentarii pentru "Crăciunul, colindătorii şi huliganii…"

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat pe BlogAberatii.ro aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. george
  21/12/2008 la ora 16:35 Legătura permanentă

  Te citesc mai de mult si azi m-am apucat sa-ti scriu si cateva comentarii :) . Craciunul e o sarbatoare frumoasa, dar din pacate exista si huligani. Nu stiu daca ar trebui sa generalizam acesta problema cu huliganii, dar se mai intampla si consentele exista.

  [Răspunde]

 2. Io
  21/12/2008 la ora 16:48 Legătura permanentă

  Salut George! Ma bucur ca mai scrie din cand in cand cineva comentarii. La un moment dat am inceput sa cred ca numai pe mine ma preocupa problemele astea :) .

  Problema cu colindatorii e mai complicata, e o batalie aici intre traditie si o alta forma de cersit, cel putin pentru unii. Dar si peste lucrul acesta se poate de trecut, daca nu s-ar termina cu spargere de geamuri si zgaraiat de masini. Chiar la mine in scara au spart geamul de la usa de la intrare pentru ca cineva nu le-a deschis la interfon. Puteau sa plece pur si simplu.

  Dar colindatul, conform traditiei ar trebui sa fie in Ajun de Craciun. Atunci e Buna Vestire a nasterii pruncului Iisus.

  [Răspunde]

Salut! Lasă un comentariu:

Abonează-te la comentarii