Blog aberaţii > Situaţii aberante

Crocodilu sub elefant

Oare cum ar arăta o poză în care cocodilu face felaţie unui elefant :jittery_tb: ?

, , ,

Căldura şi bunica…

Mi-am adus aminte de o întâmplare haioasă pe care mi-a povestit-o în liceu un coleg şi am zis s-o scriu:

… Era o zi călduroasă de vară şi colegul meu era în vizită la bunicii lui. În acea zi era treaz de dimineaţă tare, a fost cu bunicul la câmp să-l ajute. Venise la prânz acasă să mănânce ceva şi avea o sete de lup. A intrat în camera din spatele casei, unde soarele nu ajunge şi în horn dosit mai la răcoare a găsit un ulcior de lut. Setea era mare şi a dat ulciorul peste cap din două înghiţituri. Se simţea iarăşi om.

Mai spre seară, o vede pe bunica, care căuta ceva prin casă şi nu găsea. Se apropie de el şi îl întreabă unde este ulciorul ei pentru scuipat noaptea că nu-l mai găsea.

, , , , ,

Bani la WC…

S-au scumpit în aşa fel lucrurile, încât nu numai să mănânci costă, dar şi să te duci la WC costă o avere … întreţinere, odorizanţi, dezinfectanţi, accesorii.

, , , ,

Mă fac pelerin…

Am să mă fac un pelerin foarte credincios, ca să am ocazia să calc în picioare oameni, ca să trec peste ei, să ajung la unicul lucru care mă interesează, acel lucru care o să-mi aducă sănătate şi bani, indiferent de cine este lângă mine, important e să vrei tare, tare … până la urmă credinţa înseamnă şi sacrificii … şi o să am grijă să le facă toţi cei de lângă mine.

, , , , ,

Reţetă culinară

…pentru ca felul de mâncare să iasă bine, se iau două ouă şi se bat bine …

, , , , ,