Blog aberaţii > Blog aberaţii

Shaworma

Cu totii stiti gustul de shaworma, cat de buna la gust poate fi (pentru cei care prefera acest tip de alimente fast-food). Nimic nu se compara cu o shaworma proaspata, cumparata de la shawormeria de la coltul strazii, cu oameni draguti, care iti zambesc si sunt veseli.

Dar oare care va din noi si-a pus problema ce poate insemna o shaworma in viata reala si nu doar conceptual. Am zis partea buna, ca-i apetisanta si gustoasa, ca oamenii sunt veseli, dar care-i partea rea.

Pa m-a lovit pe mine intr-o zi, cand accidental am vrut sa fiu si eu mai atent, de unde si o sa reformulez descrierea despre shaworma.

Nimic nu se compara cu o shaworma, luata de la taraba din coltul strazii, la care lucreaza persoanele cele mai ieftin platite, care-ti strang cu mainele nespalate o shaworma cu cartofi la punga, prajiti in ulei de masina vechi de o luna si carne de pui cu tot cu piele, cea mai ieftina, cu potentiatori de aroma, cu salate facute in spate de o femeie grasa sau un barbat care transpira. Si cel care ti-a strans shaworma si vrea sa ti-o dea la pachet, dar naravasa de punga nu vrea sa se desfaca, scuipa pe degete rapid, o desface si tot cu acelasi maini ti-o pune in punga… pregatit sa faca inca o shaworma.

Daca  stau sa ma gandesc, de nu ma duc pur si simplu sa pup pe ala care-mi face shaworma, pe femeia grasa sau barbatul transpirat din spate si pe urma sa ma duc sa ma arunc de pe un pod, ca oricum pana la urma ori potentiatorii de aroma, ori uleiul cancerigen o sa ma omoare.

, , , , ,

Credeati ca ati scapat?

Credeati ca ati scapat de mine cu criza asta :) ? V-ati inselat amarnic! Cred ca am gasit solutia la criza, care s-a decis sa mi-o dea, am sa i-o iau pana o sa moara :))

, ,

Hunor si gripa…

Citeam pe net mai multe declaratii ale candidatilor la presidentie. Una din declaratii mi-a atras atentia in mod special:

Hunor Kelemen: “Romaniei i-ar prinde bine un presedinte maghiar.

… cu gripa porcina pe capul nostru, asta ne-ar mai lipsi.

, , ,

Imi vine sa vomit…

Imi vine sa vomit cand ma uit la ce se petrece, oameni politici de toate culorile care abuzeaza cat pot de posturile lor in goana disperata dupa bani si putere in timp ce neglijeaza cu nerusinare si nepasare responsabilitatea si meseria lor de a avea grija de tara … tara care se duce naibii de rapa pe zi ce trece … oameni de afaceri, care prin companiile de media se ataca permanent unii pe altii si ne prostesc zilnic cu tot felul de informatii aberante, false sau trucate …iar noi oamenii simpli nu ne alegem cu nimic decat foame, disperare si neputinta.

, , , , , ,

Reclama la o bautura…

“Stii pe vecinul ala pe care il terminai cu muzica toata ziua?” … “De cum poti pleca la mare sa-i termini pe toti care-i prinzi pe acolo!”

, , , ,

Frustratii, smecherii si prostii

O intrebare de baraj … din care categorie sunt mai multi: frustrati, smecheri sau prosti :devil_tb: ?

, , ,

Noutăţi vechi…

Fiţi atenţi la ştirile de la TV de tipul … ‘astăzi în câteva ore se închide târgul (care deja a durat câteva zile) de nu ştiu ce‘. Care-i rostul unei asemenea ştiri, dacă oricum nu mai este de actualitate şi este inutilă :D . O concluzie ar fi … nu a plătit bani respectivul organizator … şi atunci întrebarea … la TV se dau doar ştiri plătite (mai sunt ştiri în care mor oameni sau despre sex, dar alea deja sunt ceva normal)? … dacă prin absurd ar fi aşa, care este credibilitatea acestor ştiri?

, , , , , ,

Aliment sănătos…

Cine ştie un aliment sănătos fără modificări genetice, pesticide, nitraţi, conservanţi, potenţiatori de aroma şi nu mai stiu ce minune care se vinde pe piaţa noastră?

, , , , ,

Trădarea…

… există o molimă care ne-a făcut mult rău în trecut şi care ne trimite în gura lupului ca entitate naţională şi astăzi … trădarea … mulţi preferă să se vândă pe 2 lei slăbind identitatea naţională a ţării, în loc să ne reprezinte şi să ne păstreze şi nouă ca ţară  un loc la masa naţiunilor puternice. Pe undeva persoanele astea au o vină de imaginea ţării în afară, cei care ne cumpără nu au nici un motiv să ne promoveze … cel puţin nu văd de ce, fiecare ţară cu problemele ei, dar nu ştiu dacă şi cu problemele noastre.

, , , , , ,

Mancarea nocivă

Cât de slabi intelectuali am ajuns încât să mâncăm alimente pline de chimicate, care ne dăunează grav sănătăţii pe termen lung şi incă să fim fericiţi şi să dăm bani pe lucrul acesta?

, , , ,

Pagina 1 din total 512345»
prev posts