Blog aberaţii > Aberatii TV

Apocalipsa si stirile

A inceput apocalipsa, oamenii mor si se ucid intre ei, criminalitatea a ajuns la cote alarmante, accidentele rutiere se intampla in lant, nu stiu care a batut un record sarind in cap … s-a inceput prezentarea stirilor.

, , , ,

Televiziunea, minciuna si manipularea

In viata mea nu am vazut atata minciuna si manipulare la televizor si prin ziare. Mai clar ca oricand s-a vazut ca o televiziune sau un ziar, indiferent de omul din spate este o unealta pentru a face afaceri … sunt dezamagit si trist. Totul se vinde si totul se cumpara, oameni mari cu asa-zisa integritate morala, au vandut-o pe doi lei.

, , , , , , ,

Televiziunea ca formă de distracţie…

Cine crede că televiziunea este mai mult decât o formă ‘realistă’ de distracţie sau o companie subordonată uneia sau mai multor persoane orientate spre profit? … dar ce ziceţi despre filme? … dar despre ştiri, credeţi că sunt adevărate sau comandate? … pe baza cui credeţi că face bani? … intrebări foarte interesante :ponder_tb:

, , , ,

Filme de reală valoare la TVR

Am fost plăcut surprins de filmele difuzate la TVR1, TVR2 şi TVR CULTURAL. Sunt filme de o reală valoare artistică şi dacă stai să te uiţi la ele puţin, te absorb într-o manieră aşa cum nici un alt film “comercial” sau “target-at” nu o poate face.

BRAVO! Din punctul acesta de vedere şi anume al filmelor de calitate sunt mândru că plătesc abonamentul obligatoriu, un aport pentru artă şi valoare artistică liberă de oricare alte “influenţe comerciale”.

, , , ,

Cum se face o televiziune?

Cum se face o televiziune? Se creează un amestec de scandaluri, plânsete, interese economice şi reclame, se bate bine şi se afişează în public.

, , , ,

Emisiunea despre emisiuni

Cea mai la modă emisiune de televiziune este despre alte emisiuni, despre cât de buni sunt aştia şi cât de nasoli sunt aia … şi în plus nu trebuie decât să critici.

, , , ,

Cea mai tare ştire

Cea mai tare ştire este acea ştire care aduce banul gros sau în care a murit cineva. Dumnezeu să-l ierte.
:wallbash_tb:

, , , , ,

Cum fac o emisiune?

O mare întrebare (ipotetica) este cum fac o emisiune TV de succes? … păi nu pare prea complicat, aranjez un decor colorat aprins, pun nişte animatoare un pic mai dezgolite, la generic pun o manea cunoscută, poate chiar invit şi un manelist, invit pensionari, handicapaţi, nebuni, etc. … important este să aibă probleme cât mai mari, să fie cât mai săraci … şi cel mai important să plângă, sa plângă cât mai mult, eventual să-şi arate o parte a corpului care are probleme sau care chiar nu o are. Dacă nu plânge poate fi influenţat psihologic puţin până începe să plângă. Dacă nici aşa nu merge, se caută altul. Se mai aduc vedete care nu chiar stau bine cu imaginea (în cădere) şi se pun să facă tot felul de lucruri, important e ca publicul e să se distreze. Se mai deschide un generic în care arunci cu mizerie pe concurenţi sau pe vreo unul care a mai încercat să facă ceva nou. Şi am uitat lucrul cel mai important, se pune multă reclamă ca să atragă atenţia de la emisiune.

, , , , , , , , ,

Film românesc

Ce fel de film inteligent românesc fără înjurături?

, , ,

Reclame la TV

Eu la tv stau şi mă uit,
Reclame-mi sar în cale,
În film îmi vine sa mă f*t,
Şi să mănânc pârjoale.

Juma’ de oră a trecut,
Eu am mâncat pârjoala,
Deja şi postul vreau să-l f*t,
N-a mai plecat reclama.

, , , ,