Blog aberaţii > Aberatii reclame

Blog de haită

Incercati sa va duceti sa comentati pe un “blog mai rasarit” si sa va spuneti parerea sincera despre vreun articol, care de obicei promoveaza vreun produs sau serviciu, bineinteles ca nu in forma vizibila la care va asteptati :) … o sa va treziti cu o natiune intreaga care te face prost, imbecil si cretin … si atunci in toata “prostia, imbecilitatea si cretinatatea” ta, indusa de “vizitatorii” de acolo, stai si te gandesti … sa fi fost toata Romania impotriva ta sau doar cativa “parteneri”, care incearca sa “bage pe gat” tie si la restul o idee … sau ce mai au ei pe acolo :ponder_tb:

, , , ,

“Tragerile” la sorti de pe net…

Am vazut ultima moda in domeniul Internet-ului: “faci nu stiu ce prostie, care le trebuie lu’ aia cu site-ul, ca sa-si rezolve ei problemele lor si ei iti promit ca poti castiga nu stiu ce minune printr-o tragere la sorti”.

Sa stiti ca toate anunturile alea arata bine, au desene frumoase, promit lucruri multe … a mai ramas un lucru simplu: “le faci treaba lor si totul o sa fie bine ;) “.

Pana acum pare totul foarte frumos, dar unde poate aparea latura mai putin frumoasa a lucrurilor?

  • Cine monitorizeaza extragerile?
  • De unde stiti ca rezultatele finale vor fi corecte?
  • Cati din utilizatori stiu, ca majoritatea  se incriu nu la “marea extragere”, ci mai degraba la “marea pierdere”, pentru ca doar cativa vor castiga vreun premiu.
  • Cati dintre voi stiti ca, “marele castigator” este site-ul si partenerii lui si nu utilizatorii naivi care viseaza la premii.

Va doresc distractie placuta :) … dar va recomand sa aveti grija ce faceti la inceput, decat sa va prindeti, ca ati muncit ca fraierii si sa va plangeti la urma.

, , , ,