Blog aberaţii > Aberaţii politice

Presedinte

Presedinte, este omul care este nevoit sa recite promisiunile altora :) .

, ,

Razboiul şi prostia

Razboiul este atunci cand nistre prosti avari, care nu dau doi bani pe principii, care tot ei le sustin, ataca pe alti “prosti”, care nu au vrut sa dea bunurile pe care le au.

, , ,

Puterea, mana si gura

Parca (nu stiu daca sintactic e corect, dar o sa-l folosesc) nu demult s-a terminat campania electorala cu marile promisiuni despre revelatiile cosmice care se vor intampla in modul nostu de trai si despre cat de fenomenal de super-mama-bine o sa ne fie.

S-a vorbit foarte mult despre faptul ca puterea este in mana noastra, dar eu incep sa cred ca este in gura noastra, pentru ca la mana am inceput sa avem deja bataturi … care-i logica? … va pindeti voi singuri.

, , , ,

Prostia in politica

Politica in ultima vreme devenise o mare prostie, prin toate lucrurile pe care le vedeam peste tot, dar acum a inceput sa deranjeze si firele de par din capurile oamenilor … tara trebuie scoasa din criza, dar oamenii politici duc o batalie intre ei, mult prea departe de problemele noastre … luati o pauza dragi politicieni si ganditi-va ce faceti!

, , , ,

Noutati in politica

Ce se mai aude nou in politica? … pai depinde foarte mult ce televiziune asculti sau pe ce site citesti si cine este patronul :)

, , ,

Votul

Anul acesta (2009) am ales si vom avea de ales un presedinte din ‘mai multe rele’, un ‘mai putin rau’. Data viitoare sper sa alegem din ‘mai multi buni’, pe ‘cel mai bun’.

, , , ,

Cea mai tare campanie electorala …

Campania electorala pentru presedentie din 2009 este cea mai tare pe care am vazut-o vreodata. Este un circ pe cinste in care actorii sunt niste clouni foarte buni, care reusesc cu iscusinta si talent sa se ia peste picior unul pe altul si sa distreze o natiune.

Am impresia ca datoria oamenilor politici este sa ne ofere acest moment de relaxare nationala ca raspuns la criza politica si economica pe care au creat-o toti impreuna. Dupa alegeri o sa-mi fie dor de campania electorala … cel putin era distractiva.

, , , , ,

Alegerile

Ce inseamna alegerile? … Cand din mai multe persoane care nu vrei sa te conduca, trebuie sa alegi unul.

, ,

Circul si votul din Republica Moldova

Dacă vreţi să vă duceţi la un circ, cel mai recomandat este să încercaţi (în cazul în care sunteţi cetăţean al Republicii Moldova) să votaţi în Republica Moldova … indiferent ce votezi, autorităţile “măsluiesc” şi “dreg” să iasă tot ele … o să vă şocheze imaginaţia de care dau dovada: oameni morţi la votare, nebuni, înlocuire de voturi, cerneală care dispare, intimidare de persoane, organizare de mitinguri false, sondaje care nu au nici o treaba cu realitatea, televiziuni care spun permanent o poveste, amăgirea pensionarilor cu vremurile de altă data, maşini de pâine care vând pâinea ca pe vremuri, detergent expirat gratis, promiterea că un salam va costa ca altă dată, etc. … daca toatea astea mai finute nu merg, dai vina pe opoziţie că ei au făcut asta şi daca nici poanta asta nu merge, e timpul sa pui miliţienii să dea la măsele “poporului neascultător”… dar la toţi le scapă un lucru: câţi oameni trebuie să mai moară şi să mai sufere pentru ca câteva persoane să se îmbogăţească? … la mare disperare de bani şi putere au ajuns unii … se duce naibii lumea asta in care trăim şi e păcat.

, , , , , , ,

Criza, tânţarii şi politica…

A venit criza, s-a schimbat primarul în Bucureşti şi au apărut ţânţarii … şi nu erau!!!

, ,

Pagina 1 din total 3123»
prev posts