Blog aberaţii > Aberatii comerciale

Poezie de criza

O sa scriem o mica poezie “economica” in “stilul crizei”:

CRI…

…bani
…mancare
…haine
…incaltare

…noroc
…saracie
…tombola
…loterie

…incercare
…sperand
…disperare
…flamand

, , ,

Eu despre criza

Toata lumea vorbeste despre criza, criza la magazin, criza acasa, fac curatenie in casa pe criza, stau la o bere pe criza, mulg vaca pe criza, duc oile la pascut pe criza, ma masturbez pe criza (ce-i drept pe asta inca nu am vazut-o), din astea …  si asa cum este “trendu” trebuie sa spun si eu ceva, ca de … sa fiu in pas cu “moda”.

Tocmai am realizat ca sunt expert in criza. Blogul asta este de vreo doi ani in criza si totusi rezista, chiar are si utilizatori si inca nu am pus nici o poza cu femei goale :) .

Acum o sa emit si o ipoteza despre criza in stilul blog-ului, asa ca trebuie sa va tineti bine (pe scaun).

Criza este ca sexul anal, cu cat te impotrivesti mai mult, cu atat doare mai tare“.

Cred ca imediat dupa aceasta fraza, merita sa specific ca sunt “normal” (cat de uman se poate), ca sa nu ma bagati in nu stiu ce categorie si/sau trimiteti mesaje matrimoniale :) .

, , , ,

Mesajul din autobusele RATB

Mergeam intr-o zi cu un autobus RATB. Era o inghesiuala cumplita, soferul facea slalom prin trafic, toti se sufocau de cald, autobusul fie el si Mercedes, dar fara aer conditionat, tot cuptor se cheama si la un moment dat prin boxe se aude un mesaj de tipul:

Stimati calatori, va rugam sa achitati taxa pentru calatorie. Banii achitati se regasesc in calitatea serviciilor oferite.

Nu stiu cum la ceilalti din autobus, dar mie mi s-a parut cel putin … haios. M-a mirat totusi calmul cu care au primit toti vestea si nu au inceput sa arunce cu pantofi in boxele alea.

, , , ,

Ghici ‘cola’ ce-i…

Ce este lichidul de culoare intunecata, dulce la gust, plin de chimicate si care provoaca dependenta de 1 litru in medie pe zi? … ghici ‘cola’ ce-i ;)

, , , , ,

Gripa porcina

Gripa porcina, gripa aviara … probabil mai urmeaza si gripa lu’ peste :) … de unde apar ele? Sunt o evoluţie naturală sau sunt create de mâini criminale? Dacă este o gripă porcină, de ce se transmite si de la o persoana la alta? Nu trebuia să poată fi luată doar de la porci? Se pare ca virusul de gripă este cel mai uşor de mutat şi cineva are grija de lucrul acesta.

Ce zicţi de scenariul că cineva a creat special acest virus, pentru a face o groază de bani din vaccinări contra lui? Daca prin absurd e asa, unde naiba am ajuns ca societate? Merită noi oamenii simpli să fim trataţi aşa ca nişte ‘legume’?

Un reportaj foarte interesant poate fi vazut aici:

http://www.youtube.com/watch?v=RnSX_jS0STA

, ,

Vremea extremă, cine plăteşte?

Cine plăteşte pentru vremea extremă din ţară? Cine plăteşte pentru agricultura noastră distrusă din cauza vremii? Cine plăteşte şomerii creaţi din cauza asta? Cine plăteşte pentru sănătatea distrusă a oamenilor din cauza căldurii? Cine plăteşte pentru casele oamenilor distruse de manifestări meteorologie nemaivăzute pe la noi? Cine plăteşte pentru haosul care se crează în lumea asta? … Marile industrii poluatoare? Guvernele corupte şi ignorante? Defrişatorii de păduri? Mai avem nevoie de 4 miliarde de la Roşia Montană ca să ne plătim sicriurile şi să mai distrugem natura? … Toată tâmpenia asta cred că trebuie să se oprească! Toţi o s-o păţească la urmă, indiferent de bani … natura nu iartă pe nimeni şi nu caută de culoare.

, , , , , ,

Dezastrul de la Roşia Montană

Numai persoane foarte limitate mintal (şi hoţi) ar vedea banii mai importanţi decât istoria, cultura, turismul şi sănătatea poporului pe care îl conduc. Nu mai zic, probabil este şi un act de trădare să dai altcuiva resursele ţării.

Ce pot face 4 miliarde de euro României? … nu ştiu exact, dar ştiu un singur lucru, pot distruge o bucată bună din ea.

, , , , , ,

Reclama la o bautura recoritoare…

Nu m-am putut abţine să nu mor de râs de la o nouă reclama la băutură răcoritoare. În această reclamă 2 limbi cu picioare fac mişto de un ochi cu picioare cum că nu poate să guste acea băutură. Cel mai tare m-a distrat sinceritatea, şi anume ce rămâne din acele persoane care consumă acest tip de băuturi :devil_tb:

, , ,

Blugii si timpul

Nu ştiu cine a inventat prima pereche de blugi, dar impactul pe care l-au avut în lumea modei a fost imens. În ziua de azi aproape toată lumea poartă blugi, fie că e vorba de o petrecere sau o simplă ieşire în parc … totul este bine pentru mine, dar până intr-un punct … pe mine mă cam “strâng”, tot timpul incerc să optez pentru ceva mai “larg” şi “aerisit” … e bine să gândeşti “sănătos”.

, ,

Verificatoarele de card RATB

La ce folosesc dispozitivele de verificare ale cardurilor de abonament în transportul RATB? … la nimic, nu văd sensul să aproprii cardul de acel dispozitivi, din moment ce valabilitatea lui este uşor demonstrată oricând şi compostarea de bilet (card) este o aberaţie … cineva a luat ţeapă aici sau mi se pare.

,

Pagina 1 din total 212»
prev posts