Blog aberaţii > Aberatii alimentare

Mancat sanatos…

Cum poti zice ca ai manancat sanatos la fast-food?

Bagi mult in tine si respecti celalalt sens al cuvantului ’sanatos’, adica am bagat ’sanatos’ mancare in mine.

, , ,

Pepene turcesc

Vroiam un pepene roşu, dar piaţa de lângă mine era închisă, aşa că am trecut pe la magazin să iau unul … de, tot era in drum.

Aveau doar pepeni de producţie Turcia şi am zis să iau unul. Am ajuns acasă, l-am spălat cum se cuvine, l-am aşezat pe masă şi l-am tăiat în două, aşa cum fac de obicei.

Nu am putut să mănânc mai mult de o felie de pepene, nu ştiu ce chimicate au pus în el să-l înroşească sau să arate ca un pepene, dar simţeam că gustul care rămânea în gură mă făcea să vomit.

Ramân la pepenii produşi în România şi crescuţi prin metoda obişnuită … nu se compară cu nimic un pepene lăsat să lenevească pe câmp până se coace şi deranjat doar atunci când este stropit cu apă până se face gustos şi dulce ca zahărul.

, , , , , ,

Ce se conţine în parizer?

ÎNTREBAREA LUNII ESTE DESPRE PARIZER: Ce credeţi că se află în conţinutul din parizer? Credeţi că poate avea şi carne :) ? Care credeţi că sunt efectele pe termen lung asupra sănătăţii dacă se consumă parizer?

, , , ,

Ştiaţi despre margarină?

Ştiaţi că margarina este unul din cele mai toxice alimente vândute pe piaţă şi că are o structură moleculară aproape de cea a plasticului pe care organismul uman nici nu prea poate să o prelucreze?

, , ,